Wij zijn Transport Tender,
aangenaam.

NL | EN

Problemen zijn er om opgelost te worden.

Wij hebben zelf ervaren hoe het is. Complexe tarieftabellen, ontelbare postcode-zones, andere gewichts- en/of volumeklasses, variabele toeslagen: offertes van transporteurs echt goed vergelijken is simpelweg niet te doen. Zeker als u een uitgebreid portfolio heeft met veel zendingen, bestemmingen en vervoerders wordt het geheel al snel ondoorzichtig. Het is daardoor haast onmogelijk om transport optimaal in te richten en goede feedback te geven aan vervoerders in een tenderproces.

Omdat niemand dat probleem goed voor ons kon oplossen hebben we het zelf gedaan. Wij realiseerden ons dat we daarmee ook andere bedrijven konden helpen, en zo is Transport Tender geboren.
Sinds 2013 helpen wij onze klanten hun transportkosten drastisch te verlagen met een strak inkoopproces en zelf-ontwikkelde software, voor alle transportmodaliteiten. Ons succes komt niet alleen voort uit onze uitgekiende algoritmes, maar ook door onze mentaliteit. Wij zijn geen uren-schrijvende consultants maar ondernemers! Dat ziet u ook terug in onze kernwaarden:

Onafhankelijk.

Transport Tender is niet verbonden met enige transporteur. Wij zijn dus geheel vrij om u zo goed mogelijk te helpen bij het optimaal inrichten van transport, zonder verborgen afspraken.

Innovatief.

Onze software tools zijn uniek en de motor achter Transport Tender. Wij hebben deze zelf ontwikkeld, met en voor onze klanten. Wij leveren niet wat we hebben, maar wat u nodig heeft.

Laagdrempelig.

Wij zijn vooraf transparant over onze kosten en over wat we u leveren. Onze diensten zijn betaalbaar, sterker nog: u betaalt pas nadat u bespaart. Bespaart u niets? Dan betaalt u ook niets.

Laten we eens om de tafel zitten.

Transport Tender heeft diepgaande ervaring in de meest uiteenlopende takken van transport. Wij weten als geen ander waar de valkuilen zich bevinden en —belangrijker nog— hoe die te omzeilen.
Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier: al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit met derden gedeeld.

Michiel Selier
Sales & owner
Peter Struiwigh
Sales & owner
Henk Struiwigh
Business Advisor
Jasper Denkers
Development